Szórakozás

Hajnali 4-kor eteti kisfiát Gyurcsány

Az egyhónapos Marci Gyurcsány Ferenc szerint kiszámítható baba. Az egykori miniszterelnök főz vele, Dobrev Klára még a fodrászhoz is magával viszi.

Teljes az idill a Gyurcsány-családban – számol be a Bors annak kapcsán, hogy Gyurcsány Ferenc lánya egy olyan képet posztolt Facebook-oldalára, amin a Demokratikus Koalíció elnöke a konyhában főzőcskézik egyhónapos Marci fiával. A lap megkeresésére a pártelnök elmondta: felesége, Dobrev Klára még akkor is magával viszi legkisebb gyermeküket, mikor fodrászhoz megy, de ha barátaikhoz ruccannak át, akkor is velük tart a legfiatalabb Gyurcsány-csemete.

Az ötkilós Marcit kiszámítható babaként jellemzi édesapja: tízből kilenc alkalommal egyértelműen tudni, hogy mit akar: aludni, enni vagy pelenkát cseréltetni. Utóbbit egyébként a házaspár és Anna lányuk végzik, fiaik nem veszik ki részüket a pelenkázásból. Megfigyelésük szerint teli hassal jobban viseli a procedúrát, így a szokásostól eltérően először etetik meg Marcit és csak utána teszik tisztába.

Van egy etetés éjfél és hajnali 4 óra körül is, utóbbit Gyurcsány Ferenc intézi, mivel ő koránkelő típus. A lapnak elmondta: a kiesett pihenőidőt délutáni sziesztával kompenzálja, ha van rá lehetősége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik