Szórakozás

Éden Hotel: Kiesett az egyik fő esélyes

Lecsapott a fekete angyal, egy játékosnak soron kívül kellett távoznia az Éden Hotelből.

Az Éden Hotel kedd esti adásában kiderült, hogy a két újonnan beköltözött csábító, Beus és Barbi közül ki lett a fekete angyal. A titulust egyikük sem akarta igazán, ám a ciciévfordulót ünneplő Beus végül magára vállalta a szerepet, ami feljogosította arra, hogy az egyik játékostársát azonnali hatállyal kirakhatta a hotelből. A hír mindenkit váratlanul ért, a soron kívüli kiesés ceremóniájára kínos feszültséggel készültek a játékosok, többen jogosan. A lányoknak ugyanis az elmúlt két napban lehetőségük nyílt megismerni a többiek gyengeségeit, aztán egy kicsit feszegették a határokat azzal, hogy Loki, Bence és Patrik is az ő szobájukban töltötte az időt, egy kis plusz szórakozást keresve.

Miután Beus minden lányról elmondta a véleményét a fekete anygal ceremónián, arra a döntésre jutott, hogy az egyik fő esélyest, az eddig szétrobbanthatatlannak tűnő pár egyik tagját, Mariannát küldi haza. A kieső legfőképpen párja, Bence incselkedése miatt számított arra, hogy csomagolnia kell. A fiút nagyon megérintette a dolog, főként magát hibáztatta a történtek miatt. Marianna arcán semmilyen érzelem nem látszódott, a legjobb barátnője, Snezi viszont sírva búcsúzott.

A lány kiesésével Bence is szingli lett, így a szingliszobába kellett költöznie, péntekig pedig neki is párt kell majd találnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik