Szórakozás

Éden Hotel: Beus ciciévfordulót ünnepelne

Eden-Beus(960x640).jpg (éden beus, éden hotel, )
Eden-Beus(960x640).jpg (éden beus, éden hotel, )

Megérkezett a taktikai reality eddigi legviccesebb játékosa. Na és vele a zöld szemű szörnyeteg is.

Két új beköltőzővel indult a heti első Éden Hotel. A 19 éves Beustól azonnal elpusztult néhány agysejtünk, pedig hol van még az előzetesen is hírhedt pofozkodás…. Szóval a tavaly érettségizett, és azóta csak “pihengető és bulizgató” lány bemutatkozó kisfilmjében elárulta, hogy számára legfontosabb a szex, ennek hiányában valószínűleg igen harapóssá válik majd.

Berki beugratós kérdésére is habozás nélkül válaszolt; élete szerelmét szemrebbenés nélkül elcserélné a 20 milliós nyereményre, továbbá azzal a hiánypótló infóval is gazdagabbak lettünk, hogy Beus nem szereti a dagikat – értse ezt akárhogy is.

Az agyzsibbasztó pillanatok után igazi felüdülés volt Barbi kisfilmje. A 24 éves szőke hostess lányról igazából annyi derült ki, hogy bízik magában, és abban is, hogy sikerül hamar párra lelnie a hotelben. Azért a “milyen tagozatos voltál a suliban?” kérdésre neki is sikerült egy “Á osztályos” választ adni; oké, ez nem az elmebajnokság castingja, na. Barbi egyébként leginkább Adriennel és Mariannal barátkozott össze, ellenben Beust a fiúk kábították csapatostul.

Egy levélből aztán az is kiderült, hogy a két lány közül az egyik a Fekete Angyal lesz, azaz hamarosan hazaküld majd valakit. De ezt az információt hamar elfelejtettük, amikor  Beus elárulta, hogy szeretné megünnepelni a mellműtétjének évfordulóját; ciciévforduló – ezzel a szóval bővült ma a szókincsünk. Nagyon köszönjük. Nem mellesleg Peti agya is látványosan leblokkolt a lánnyal való diskurzus következtében. 

A két új lány persze megmozgatta a fiúk fantáziáját, és az est folyamán többször, többen is belopóztak a szingliszobába. Ezen leginkább a Nóri-Loki, és a Mariann-Bence páros veszett össze. A két – átmenetileg házisárkánnyá változott – lány féltette a helyét az új játékosoktól, és mindketten úgy érezték, párjuk elárulta őket. Mariann és Bence aztán egy kis paplan alatti simivel koronázta meg a békülést….

Holnap valaki ismét távozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik