Szórakozás

Éden Beus felfedezte az AIDS ellenszerét

Eden-Beus(960x640).jpg (éden beus, éden hotel, )
Eden-Beus(960x640).jpg (éden beus, éden hotel, )

Az Éden Hotel legújabb beköltözője kézfertőtlenítéssel előzné meg a kórt.

Éden Beus egészen új magasságokba mélységekbe repíti a hazai reality VV Fannin, Éden Naomin és társaikon edződött, igen magas ingerküszöbű nézőit. A 19 éves modell képes minden eddig látottat és hallottat alulmúlni, és a butaságnak egy olyan fokát művelni, amit csakis tátott szájjal lehet bámulni. Hogy nevessünk vagy sírjunk, az persze egyelőre komoly dilemma.

A ciciévfordulót tervezgető lány Peti szerint is a legostobább azok közül, akikkel eddig találkozott; pedig véleménye kinyilvánításakor még nem is hallotta azt, hogy Beus micsoda világraszóló felfedezést tett. A barna plasztiklány ugyanis felvilágosította Barbit és Petit arról, hogy nála olyan kézfertőtlenítő van, ami még az AIDS ellen is hatásosan véd. És mondta mindezt tényleg teljesen komolyan. Ahogy játékostársai, úgy ehhez igazán mi sem tudnánk többet hozzáfűzni, esetleg még a videó bónusz mondatával megörvendeztetnénk önöket.

Beus ugyanis azt a hiánypótló információt is megosztotta a nagyvilággal, hogy ő bizony ott lent “nem olyan, mint a saláta”.

Nos, önök mit szólnak mindehhez?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik