Light

Gesztesi Károly fizeti fia első filmjét

A színész többmilliós ajánlattal motiválja filmrendezői szakon tanuló gyermekét.

Gesztesi Máté igazán nagystílű ajándékot kaphat édesapjától, amennyiben tanulmányait sikeresen végzi. Gesztesi Károly ugyanis elárulta, anyagilag is támogatná fia rendezői ambícióit.

“Máté rengeteget dolgozik, a BKF filmrendezői szakán tanul. Olyan nagy nevektől sajátítja el a szakmát, akik engem is rendez­tek komoly, nagy filmekben. Gárdos Péter és Salamon Andris jó tanárai, elégedettek vele, ami nekem nagy büszkeség, mert egyenes és nyílt embereknek ismerem őket, ha borzalmas lenne, azt is megmondanák. Azt mondtam neki, ha így halad, akkor az első filmjét én állom. Ha azzal dob egyet, utána meglesz a pénze, ha meg nem, akkor annyi volt, utána kereshet magának pénzt. Még nem készítenek hosszú, csak montázsfilmeket, de jól dolgozik, jól jár az agya, nagyon kreatív” – meséli a Borsnak Gesztesi, aki a Jóban Rosszban sorozatban már játszott is együtt fiával, akiben kettős érzések vannak édesapja felajánlásával kapcsolatban.

“Nagyon jólesik tőle ez a gesztus, nagylelkű dolog, de sokat kell még tanulnom és nagy utat megtennem ahhoz, hogy az első filmem készítésének küszöbén álljak. Jólesik a támogatása, mert tényleg nagyon igyekszem, bár nem tudom, nem lenne-e szerencsésebb önerőből elérni ezeket a dolgokat” – mondta el Máté a bulvárlap munkatársának.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik