Szórakozás

VV Zsuzsa halálra dolgozza magát

A VV7 anyukája nagyon rossz passzban van, de tudja, hogy mi segíthetne rajta. És az nem a sok munka.

VV Zsuzsa számára nem állt meg az élet a Való Világ 7 után. Megszűnt az előző munkahelye, így most egy pizzériában dolgozik, mellette pedig énekel, és lemezlovasként is vállal fellépéseket annak ellenére, hogy nem is ért hozzá.

“Halálra dolgozom magam, hogy Levinek meg tudjam adni amire szüksége van. Emellett nincs időm párt keresni, pedig nagyon vágyom a szerelemre. Nem vagyok boldog. Amikor a fiam az apjánál van, én akkor is dolgozom, ezért esélyem sincs arra, hogy ismerkedjek. Csak reménykedni tudok abban, hogy a jövőben lesz egy társam, aki mellettem lesz mindenben, és elfogadja majd a gyermekemet” – mondta a Borsnak Zsuzsa, akitől mostanában nagyon sok szülő kér gyermeknevelési tanácsot.

“Rengeteg fiatal anya keres meg, szóban, írásban, de van, hogy az utcán jönnek oda hozzám. Megosszák velem a gondjaikat, én pedig örömmel meghallgatom őket, és szívesen adok tanácsot is. Mert hogy igényelik. Támaszt nyújtok nekik, mert én is fiatal vagyok, egyedül nevelem Leventét, és tudják, hogy nekem sem fenékig tejfel az élet, én is küzdök mint a bolond, mert muszáj” – tette hozzá a VV7 anyukája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik