Szórakozás

VV Fanni büszke arra, hogy eddig várt szüzessége elvesztésével

Habár a Való Világ 7 nagyhajúja a villában nem fogta vissza szexuális étvágyát, az életben egészen nagykorúságáig tartogatta magát.

VV Fanni a játékba való beköltözésekor még azt ígérgette, hogy szűzpöcök életmódot fog folytatni, amit egészen egy héten át tudott tartani. Utána aztán beindult a gépezet, és villapárjával, Dennissel egyre gátlástalanabbul estek egymásnak a kamerák előtt. A plasztikai műtétre készülő lány azonban elárulta, hogy a feltételezések ellenére nem kezdte el idő előtt élvezni az életet.

“Majdnem 18 voltam már, amikor elveszítettem a szüzességemet. Szerintem felesleges titkolnom ezt, mert büszke vagyok rá, hogy eddig vártam vele. Nem tudom, más nőknek milyen volt, de nekem egyáltalán nem volt emlékezetes, ezért boldogan felejtem el. Manapság már 14-16 évesen veszítik el a szüzességüket a lányok. Szerintem egy nő 15 évesen még gyerek, nem kéne szexuális életet élnie, mert még a teste sincs rendesen kifejlődve. Később be tudják hozni a lemaradást” – magyarázta Fannika a Borsnak.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik