Szórakozás

VV Zsuzsának nem büdös a munka

A VV7 anyukája egy pizzázóban dolgozik, mellette haknizni jár. Énekel is, pedig amúgy nem tud.

Amíg a Való Világ 7 játékosainak többsége a médiában szeretne elhelyezkedni és lehetőségekre vár, Zsuzsa máris munkát talált. Dolgoznia kell, mert egyedül tartja el a kisfiát, Leventét.

“A félegyházi tévéhez, ahol műsorvezető voltam, nem tudtam visszamenni, mert a tulajt lecsukták vagy mi, megszűnt a tévé. Haknizni járok, és mivel szeretnék adni valamit az embereknek, ezért megtanultam egy egyórás mixet, zenélek, hogy több fellépésem legyen. Énekelek is, pedig mondtam, hogy nincs hangom, de megnyugtattak, hogy a mai technikával bármit kihoznak belőle. Állandó munkára is szükségem van, ezért egy pizzázóban kezdtem dolgozni heti három napot, rendeléseket veszek fel. Az lenne a gáz, ha ülnék a fenekemen! Etetnem kell a gyereket, és meg kell élnem valamiből. Nem várhatok a sült galambra! Nekem nem büdös a munka, és egyáltalán nem is ciki, az lenne ciki, ha nem csinálnék semmit” – mondta a Borsnak Zsuzsa.

A VV7 egyik legmegosztóbb személyisége egyébként még szerencsésnek mondhatja magát. Reni például már hetek óta küldözgeti eredménytelenül az önéletrajzát, Fanninak és Dennisnek pedig buszjegyre is alig telik.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik