Szórakozás

VV Robin és Anett szétköltöztek

A ValóVilág legkülönösebben egymásra találó szerelmespárja már-már fojtogatónak érezte az állandó együttlétet, ezért komoly döntést hoztak meg.

A VV7 győztese Robin és a korábbi széria játékosa Anett a villa falai között találkoztak először, a pár napos ismeretség pedig elég volt ahhoz, hogy egymásba szeressenek. Többször is hangoztatták, úgy érzik, mintha már ezer éve ismernék a másikat. Habár Anettet sokan támadták azzal, hogy csak Robin nyereményére hajt, a fiatalok elmondták, hogy nem foglalkoznak a rosszindulatú megjegyzésekkel.

A hirtelen milliomossá vált srác a valóságshow után egyből barátnőjéhez költözött és minden percüket együtt töltötték, amit mostanra mindketten elhamarkodott lépésnek találnak. Kapcsolatuk megóvása érdekében, ezért úgy döntöttek, hogy lazábbra veszik a dolgot, és különköltöznek.

Robin egyelőre még nem rendezkedhetett be saját otthonába, hiszen nyereménylakását előreláthatólag majd csak egy hónap múlva veheti át, de addig is visszatért régi munkahelyére, hogy felszolgálóként dolgozzon, és ne csak a lábát lógassa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik