Szórakozás

VV Dennis hamarosan kétszeres apuka lesz?

A villa szerelmespárja jósnőnél járt, aki arra figyelmeztette a fiatalokat, hogy legyenek óvatosak, mert hamar becsúszhat egy baba.

VV Fanni és Dennis kapcsolata egyelőre még tart a villa falain kívül is, de biztos, ami biztos, ellátogattak egy jósnőhöz, hogy kiderüljön, hogyan fog alakulni az életük. A hallottaktól azonban nem repestek az örömtől, inkább aggódva távoztak.

A gyermekáldás kérdése ugyanis újra és újra előjött, ezért arra intették őket, hogy különösen figyeljenek a biztonságra. Fanniék számára azonban ez nehéz dolog, hiszen már a Való Világ játéka alatt is többször voltak felelőtlenek szexuális együttléteik során. Akkor a nagyhajú lány terhességi tesztekkel nyugtatta magát, most azonban már nem akar ehhez folyamodni.

“Most nem vagyok terhes, és nagyon nagyon szeretnék figyelni erre. Nem szeretnék még most gyereket” – jelentette ki Fannika, aki korábban elmondta, hogy szívesen szülne Dennisnek, de majd csak 30 éves kora után.

A győzelemtől hajszállal lemaradó Dennisnek már amúgy is van egy kislánya, akit évek óta nem látott, és akivel rendezni szeretné végre a viszonyát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik