Szórakozás

Zámbó Krisztián: Nem akarok már bohóckodni

Az énekes bevallotta szakítása igazi okát. Fiatal barátnője nem szeretett volna családot alapítani vele.

Zámbó Krisztián már hónapok óta megromlott párkapcsolatával sírta tele a sajtót. Hol összevesztek, hol kibékültek, de múlt héten végleg pontot tettek szerelmükre. Az énekes elköltözött közös otthonukból, most pedig arról is vallott, hogy a korkülönbség milyen problémákat okozott.

“Kialudt a tűz kettőnk között, ráadásul más a meglátásunk a jövővel kapcsolatban is. Ő a karrierjére, a sportra szeretne koncentrálni, hiszen fiatal még, 11 év van köztünk. Én viszont már 35 éves leszek a héten és szeretnék végre megállapodni, családot alapítani. Nem akarok már bohóckodni” – magyarázta Krisztián, aki úgy érzi, hogy Zsuzsitól hamarosan barátként is megválik.

“Zsuzsi a legjobb barátom is egyben, ha valami van, vele bármit meg tudok beszélni, de ennél több már nem lesz köztünk. Ő az egyetlen kapcsolatom egyébként, akivel nem úgy váltam el, hogy soha többé nem állunk szóba egymással. Mondjuk ez valószínűleg addig fog tartani, amíg az én vagy az ő életébe be nem lép egy másik fél” – fejtegette a Mokkában Zámbó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik