Szórakozás

Zámbó Krisztián: Most már tudni akarom az igazat apám haláláról

Az énekes arra szólította fel a volt csepeli rendőrfőkapitányt, hogy mesélje el a teljes igazságot a Jimmy halálát övező találgatásokról.

14 évvel Zámbó Jimmy tragikus halála után, még mindig újabb és újabb részletek látnak napvilágot, amelyeket maga a család is meglepődve fogad. Vágó Imréné, a Király egykori jó barátja és Csepel exrendőrfőnöke a Kiskegyednek árulta el néhány napja, hogy Hulé Éva külső nyomásra változtatta meg vallomását.

“Maradjunk annyiban, hogy sem Edit, sem én nem teljesítettük bizonyos kéréseit. Viszont bizonyára voltak, akik ígérhettek neki, ha előáll egy másik, nekik jobban tetsző verzióval” – mesélte Vágóné az azóta elhunyt Hulé Éváról.

Zámbó Krisztián mindezt elképedve fogadta, és arra kéri a volt rendőrfőkapitányt, hogy álljon elő a teljes igazsággal. Részleteket akar és azt, hogy végre tisztázódjanak édesapja elvesztésének körülményei.

“De durva! Megdöbbentő ez az egész… Nem találom most a szavakat – hebegte a Borsnak Krisztián. – Tehát minden úgy történt, ahogy történt, csak Hulé Évát valaki befolyásolta, vagy eszközként használták apám halálának körülményei kapcsán? Ez az egész új. Eddig sem hittem Hulé Éva szavait, de amikor találkoztunk, és elmesélte az új verzióját, összezavarodtam. Azóta is bennem volt ez, nyugtalanított. Vágó Marinak azonban hiszek, munkássága alapján is szavahihetőnek kell lennie. Ha azt mondja, hogy valamit kért tőlük Hulé Éva és ezt nem teljesítették, akkor ez biztos így is volt. De az a kérdés, mit kért? És vajon miért? Mondja el a teljes igazságot!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik