Szórakozás

Marilyn Mansoné a világ egyik legmenőbb apukája

Marilyn Manson (Marilyn Manson)
Marilyn Manson (Marilyn Manson)

Különleges módon mutatta ki az extravagáns, provokátor rockzenész apja, hogy mennyire büszke a fiára.

A szeretet lényege az elfogadás, az hogy nem ítélkezünk a másik felett. Egyszerű szabály, mégis az apák mégis gyakran elkövetik azt a hibát, hogy összevesznek a fiaikkal, mert nem sikerült a saját képükre formálniuk, vagy legalábbis a szerintük helyes útra terelniük a „trónörököst”.

Vajon hány apa fenyegette meg kitagadással a maga útját kereső fiát fülbevalókért, hajfestésért, tetoválásért, másképpen gondolkodásért? „Nem erre neveltelek! Márpedig amíg az én házamban laksz…” – bukik ki belőlük sokszor a tehetetlen düh.

De nem Hugh Warner-ből. A vietnámi veterán, egy speciális egység egykori parancsnoka, feleségével, Barbbal együtt, a kezdetektől támogatta különc fia döntéseit, később pedig a karrierjét. A házaspár már akkor is Brian Hugh aktuális zenekarinak emblémjával díszített pólókban jelent meg a srác koncertjein, amikor ő még nagyon messze állt szupersztárságtól.

 Kép: Terry Richardson / Tumblr

A fiút, Brian Hugh Warnert Marilyn Manson néven ismerte meg a világ. Ő az, akitől annyi szülő igyekszik távol tartani kamasz gyermekeit. Hugh Warner, a büszke apa azonban csak nevet a hisztérián. A kiváló humorérzékkel megáldott ember hírében álló férfi imádja őrült meglepetésekkel megviccelni fiát. Legutóbb akkor, amikor a Paper Magazine készített címlapfotókat Mansonról.

Hugh a fia „jelmezébe” bújt, majd az aktuális sminkjét is magára kente majd beállított a fotóstúdióba. Így készültek a világ talán legmeghatóbb apa-fia fotói, amiket a fotós Terry Richardson osztott meg Tumblr oldalán. További fotókat IDE kattintva találnak. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik