Szórakozás

Mező Misi újra apa lesz

Az énekes és felesége második babájukat várják, ám ahogy legutóbb, most is kihagyják a nyilvánosságot életükből.

Mező Misi magánéletéről keveset lehet tudni, hiszen a zenész leginkább karrierje kapcsán szeret megszólalni. Az viszont biztos, hogy odavan családjáért, és imádja három éves kisfiát, Nimródot. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor egy évvel ezelőtt komoly hullámvölgyet éltek meg feleségével, aki a féltékenysége miatt el is küldte Misit a családi fészekből, de mára rendeződött a viszonyuk. Olyannyira, hogy újabb gyermeket vállalnak.

“Mindennél hálásabbak, hogy ismét megadatott nekik ez a csoda, a második gyerek. Misi mérhetetlenül családcentrikus, és odavan a feleségéért. Voltak ugyan nehézségek a kapcsolatukban, de annyira szeretik egymást, hogy tovább tudtak lépni, felülemelkedtek a sérelmeken” – árulta el a pár egyik ismerőse a Borsnak.

Misi korábban így nyilatkozott a fél éves Nimródról a Bumeráng adásában: “A fiammal kapcsolatban két dolgot szeretnék: az egyik, hogy zenéljen, ha nagyobb lesz, a másik pedig, hogy sportoljon. Dóri versenyszerűen öttusázott, mellette úszó- és síoktató volt, én is az ő biztatására kezdtem el sportolni.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik