Szórakozás

Éden Hotel: A játékosok hazudnak, mint a vízfolyás

Még csak három napja kezdődött a reality, de a szereplők máris mindent bevetnek. Pucérkodás, taktika és párcserékről suttognak.

A legutóbbi összefoglalóból kiderült, hogy Apolka pár nélkül maradt legnagyobb megkönnyebbülésére, sorsa azonban még mindig nem dőlt el. A Fekete Rózsa ceremónián megkapta Berkitől a névadó virágot, de hogy ez mit jelképez, egyelőre még senki sem tudja. Az viszont biztos, hogy holnap új játékos érkezik, Loki személyében.

Időközben, a Pandora szelencéje elnevezésű játékból kiderült, hogy a játékosok szemrebbenés nélkül tudnak belehazudni a másik arcába. Dominik például már a falra mászik Nóritól, és szívesen lecserélni őt Apolkára, eközben a lány kiállt szövetségükért a többiek ellőtt. De Peti – akinek 30. születésnapját újabb lerészegedéssel ünnepelték – is egészen máshogy vélekedik a folyton rötyögő Timiről, mint ahogyan azt a többiek előtt mondja.

Naomi, akinek meztelen látványától finoman szólva sem jött lázba Berki, újabb képzavarral örvendeztetett meg minket, amire játékostársai, Apolka és Adrienn hívták fel a figyelmet. A nagyon szőke, nagyon “taktikás” lány ugyanis nem szeretne változtatni a tematikáján (feltételezzük taktikáján?!).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik