Szórakozás

Sebestyén és Berki nyilvánosan üzengetnek egymásnak

Balázs suttyóságnak nevezte, amit Krisztián az Éden Hotelben műsorvezetés címén művel. Persze a válasz sem maradt el.

A Morning show-ban Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai egymást túllicitálva cinkelték az Éden Hotelt, és főleg annak műsorvezetőjét, Berki Krisztiánt. Szerintük például nagy szó, hogy a volt Fradi-vezér összefüggőbben beszél, mint jó néhány szereplő. Aztán az Éden Hotel háttérműsora, SuperTV2-n kezdődő Éden Éjjel műsorvezetése került terítékre.

“Azt a suttyóságot! Úristen! Soha nem akarom, hogy egy kalap alatt említsenek Berkivel és Pamelával” – mondta a műsorban Balázs, aki furcsállta, hogy a TV2 kommunikációs alapképzés nélküli valóságshow-szereplőkre bízza a műsorvezetést.

Persze a tökéletes és hibátlan között mozgó Berkit sem kellett félteni, a Blikk hasábjain üzent vissza kollégájának.

“Nagy örömmel köszöntöm nézőink között Sebestyén Balázst. Megtisztelő, hogy többször megemlíti az Éden Hotelt a műsorában. Úgy tűnik, nem kell ceruzaelemet venni a távirányítójába, mert beragadt a gomb a TV2-n. Annyira előttem van vizuálisan a kép, ahogy Viktóriával este minket néznek, az pedig külön megtisztelő, hogy a lefekvés előtti utolsó és az ébredés utáni első gondolata is én vagyok. De ne izguljon, ma este sem marad Berki nélkül, csak ma nem Hódival, hanem Cinthyával leszek élő adásban az Éden Éjjelben” – mondta a lapnak Krisztián.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik