Szórakozás

Sarka Kata: Nem szerettem, amikor duci voltam

Hajdúné közösségi oldalán magyarázta el, mi motiválja folyamatos fogyókúráját.

Sarka Kata teste hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. A fiatal anyuka büszke is rá, nemhiába mutatja meg magát bátran – és igen gyakran – bikiniben is. Sőt, nemrégiben még Schobert Norbi is kiállt mellette, mondván, nem Kata túl vékony, hanem egyszerűen csak az átlagmagyar hízik. Most azonban kiderült, nem véletlenül diétázik folyton a celebfeleség ; kinézett magának ugyanis egy álomtestet.

“Sokan kérdezitek, hogy mi motivál, miért csinálom, miért diétázom állandóan, miért nem adom már fel, miért megyek majdnem minden nap edzeni, így is jó, ahogy van… Milyen a számomra tökéletes alak? Amit a fotón láttok! (Nem, sajnos nem én vagyok!)

Elhatároztam amikor 80 kiló voltam, hogy változtatok! Ez a cél, ez az én motivációs fotóm! Ha elgyengülök, akkor ránézek! Nem szeretem az anorexiás vékonyságot, nem szerettem, amikor duci voltam! Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!” – írja Kata a Facebookon, ahol többek szerint ő már épp ilyen, vagy még tökéletesebb alakkal büszkélkedhet.

Önök mit gondolnak, tényleg szüksége van még további fogyásra Sarka Katának?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik