Szórakozás

Schobert Norbi: Nem Sarka Kata sovány, a társadalom hízik

A fitneszguru Hajdúné védelmére kelt. Szerinte ugyanis semmi baj nincs Kata alakjával, ellenben az emberek szemével, akik már a túlsúlyhoz vannak szokva.

Nem titok, hogy Sarka Kata évek óta diétázik, és alakjával szinte sosem elégedett. Ezért is számolt be nagy örömmel rajongóinak arról, hogy legújabb étrendjének köszönhetően további 2 és fél kilótól szabadult meg. A kommentelők közül sokan már túl vékonynak találják a kétgyermekes anyukát, a kritikákat azonban már Schobert Norbi sem hagyhatta szó nélkül. Szerinte ugyanis semmi probléma nincs Kata testsúlyával, ő inkább a torz képet nyújtó társadalmat hibáztatja.

“Azt írják a lapok: ‘Sarka Kata nagyon durván vékony lett. Nem is volt honnan fogynia.’ Tévedés ne essék, nem vagyok a női soványság pártján. Alaposan megnézve a képet és 1 hete Katával személyesen is találkozva objektíven tudom levonni a konklúziót. Nem Kata durván sovány, hanem a társadalom durván hízik és ehhez a szemmértéke is torzul” – írta Norbi a Facebookon.

Habár van abban igazság, amit az Update atyja ír, de kijelentésével megint érzékeny témát érint. Kata ráadásul néhány hónapja ismerte be, hogy korábban volt olyan pont a fogyókúrái során, amikor érezte, hogy le kell állnia, mert egy hajszál választotta el attól, hogy anorexiás legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik