Szórakozás

Fotósra támadt Tóth Vera menedzsere

Az énekesnőhöz hozzá sem szólhattak az újságírók A Dal szombat esti adásának helyszínén.

Tóth Vera nem akart kapcsolatba kerülni a sajtóval A Dal szombat esti adása előtt és után. Nem állt szóba egyetlen újságíróval sem, a fotósoknak pedig nem engedte meg, hogy képet készítsenek róla. A műsor kezdéséig az öltözőjében várt, utána pedig menedzserével próbált feltűnésmentesen kiosonni az MTVA stúdiójából. Amikor a férfi meglátta, hogy a Blikk fotósa képet szeretne készíteni az énekesnőről, állítólag nekirontott, és megpróbálta kicsavarni kezéből a fényképezőt. Közben azt kérdezgette, hogy nem szégyelli-e magát. A napilap munkatársa arról számolt be, hogy minden erejét össze kellett szednie ahhoz, hogy megvédje munkaeszközét.

Vera másnap megerősítette az esetet, a Blikknek elmondta, hogy szerinte helyesen járt el a menedzsere, mivel többször kérték szóban, hogy ne fotózák őt. Azért, mert egyszerűen nem akart szerepelni a nyilvános tévéfelvétel előtt és után.

Az egykori megasztáros egyébként kevés pontszámot és bántó kritikát kapott a műsorban. Pierrot szerint Vera Gyémánt című dala egyszerűen “eurociki”, Rúzsa Magdi pedig úgy gondolja, hogy a dal egyszerűen nem elég a döntőbe jutáshoz, ráadásul kísértetiesen olyan, mint a tavalyi győztesé.

“Már az elődöntőben éreztem a zsűri tekintetén, hogy nem akarnak bennünket a döntőben látni. Most, hogy másodjára is színpadra álltunk, tudtam, hogy nem juthatunk tovább. Nem ennek a négy embernek írtuk ezt a dalt, de ők döntöttek, és ezt el kell fogadnunk. Ám az a rengeteg üzenet, amit a kiesés után kaptunk, bizonyítéka annak, hogy a közönség szerette ezt a dalt, és Verát is” – mondta csalódottan a Borsnak a dal szerzője, Hrutka Róbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik