Szórakozás

Schobert nem bír Tóth Vera kilóival

A fitneszguru nem produkál olyan szép eredményt az énekesnővel, mint amilyennel büszkélkedni szokott.

Schobert Norbi tíz év alatt most futott neki harmadszorra Tóth Vera lefogyasztásának, de eddig egyszer sem tudott látványos eredményt elérni módszere. Az énekesnő fele annyit se fogy, mint Norbi “civiljei”.

“Eddig tizenöt kilótól szabadult meg. Tény, hogy nem olyan gyorsasággal fogy,mint az átlag extra túlsúlyos emberek, akiknél egy év alatt százkilós mínuszt érek el. Azért, mert míg ők bizonyítani akarnak és óriási dolognak tartják, hogy foglalkozom velük, addig Vera másképp áll ehhez a kérdéshez. Művész, aki fellépésről fellépésre jár, és éli a sztárok csillogó életét. Előtte talán nincs akkora tekintélyem, mint azon hétköznapi emberek körében, akik bíznak bennem és a módszeremben” – mesélte  a Borsnak az Update atyja, aki szerint az a legnagyobb baj, hogy Vera nem hajlandó sportolni, sőt Réka edzéseit is elutasította.

“Vera egyelőre nem preferálja a sportot. Úgy fogja fel, hogy a kutyasétáltatás sport. Igen, a kutyának. Talán ez az egyik gyenge pontja, mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy a módszerem mellett esténként betolna egy doboz cukros jégkrémet. Egyébként a feleségem többször felajánlotta neki, hogy edzi, de eddig még nem élt a lehetőséggel, lehet, félt, hogy kemény kiképzőt kap. Réka ugyanis nagyon hatékony, még engem is megizzasztanak az edzései.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik