Szórakozás

Támadják a lakását elveszítő Görbe Nórát

A Linda című sorozat sztárja frankhitele miatt kényszerült egy komfort nélküli házba, a kommentelők azonban kicsit se empatikusak vele.

Görbe Nóra elkeseredésében a Borsnak számolt be nehéz helyzetéről. Férjével 2007-ben, majd 2008-ban kölcsönt vettek fel. A svájci frank alapú hitelt autójukra és új házuk felújítására szerették volna fordítani, de a válság miatt duplájára nőt törlesztő részleteket nem bírták fizetni, ahogy a sztárvilágban sokan mások sem.

“Csak végtörlesztéssel tudtunk kiszállni a lakásból, de az odalett. Az autó nyolc éve van meg, ötvenezer helyett ma már százat kell fizetnünk, még két éven át” – mesélte a színésznő, aki férjével most a megvásárolt romos házba kényszerült, ahol egyelőre melegvíz sincs.

 Fotó: TV2

Görbe Nóra története nagy port kavart, a hozzászólások többségében pedig megmutatkozott a legendás magyar jóindulat. Sokan szidni kezdték a színésznőt, és az “úgy kell neki” típusú kommentekkel árasztották el. Nóra azonban nem hagyta magát, egy-kettőre reagált is.

“Kedves Pál! Elvtárs sosem voltam, a férjem pedig súlyos beteg lett, épp ettől a helyzettől. Ami Magyarországon történik a bankszektorban, azt 2007-ben ön sem láthatta előre.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik