Szórakozás

Szulák Andrea nem tud szabadulni 90 milliós hitelétől

A színésznő már több mint egy éve árulja budai ingatlanát, amire kétszer is nagy összegű hitelt vett fel, de nem kapkodnak utána.

Szulák Andrea 2013 decemberében, a Hal a Tortán adásában már elárulta, hogy nehéz anyagi helyzetbe került, éppen ezért piacra dobta 240 négyzetméteres villáját, és családjával egy kisebb pest megyei házba költöztek.

A Blikk megtudta, hogy az akkor 84 millió forintért meghirdetett otthon még mindig Szulák nevén van, és nem kevesebb, mint 90 millió forintnyi svájci frank alapú hitel terheli. Így gyakorlatilag, ha sikerül is eladni az ingatlant, akkor az összeg egy az egyben a bankhoz kerül.

Az Ének Iskolájának tanárnénije 2002-ben folyamodott először kölcsönhöz, ekkor 25 milliót igényelt, majd hat évvel később újabb hitelt vett fel, ami már jóval nagyobb összegű volt, 82 millió. A házat állítólag azért hirdették meg, mert túl nagynak bizonyult, habár korábban ez nem tűnt fel nekik.

“Andreáék nagyon szerettek ebben a házban élni, hiszen számos kedves emlék köti ide őket. A gyermekük, Rozina is ide érkezett. Érdekes módon, amikor még ketten éltek benne, kicsinek találták az egyébként hatalmas házat, de miután megszületett a kislányuk, túl nagy lett számukra” – nyilatkozta egy ismerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik