Szórakozás

Schobert Norbi is üzent Mark Zuckerbergnek

A Facebook atyjának már tele lehet a postaládája a magyar celebek leveleivel. Alekosz után, most a fitneszguru elégedetlenkedett.

Ahogyan korábban a VV-hős Alekosznak, most Schobert Norbinak is szemet szúrt valami a legnagyobb közösségi oldalon. A fitneszguru azt mondja, hiába fizet a facebookos hirdetéseiért, még a rajongóihoz sem jutnak el az üzenetek, amiért nagyon szomorú. Éppen ezért levélben fordult Mark Zuckerberghez problémájával, ami ezer dollárjába került.

“Kedves Mark Zuckerberg!

Kérlek segíts nekünk! A következő a problémánk. 4 évvel ezelőtt csatlakoztam a Facebook-hoz. Megcsináltam nulláról ezt az oldalt, hogy zseniális alkotásoddal kapcsolatban lehessek az érdeklődőkkel. Pénzt, reklámot, energiát, munkát öltem bele, mert hittem Neked, hiszek Neked, hogy ez a jövő. (…) A céged felkínálta, hogy hirdessem az oldalam, mert így még többen lájkolják és még többen értesülnek híreimről, az egészséges életmódról. Megtettem, befektettem, és egy vagyont költöttem Nálad” – kezdte az Update atyja, akinek üzenete ezek után igen borúsra és csalódottra váltott.

“(…) A rajongóim is szóltak, hogy visszavettem a munkából. Észrevettem, hogy posztjaim sokkal kevesebb emberhez érnek el, mint akik követőim lettek. Észrevettem, hogy már nem engeded meg, hogy a rajongóim elolvassák a híreimet, a 90 százalékát blokkolod és egyben pénzért ajánlod nekem a híreim közzétételét. Nem új embereknek, azoknak akikért megdolgoztam, sőt fizettem Neked. Mondhatni vettem Tőled egy lakást, kifizettem, de most 4 szobából hármat ki kell vennem Tőled albérletbe. Úgy érzem, hogy nekem is és követőimnek is korlátozod a szabad információ áramláshoz való jogát és a közösségi jogokat.(…) Erre a posztra most költök Nálad ezer dollárt, hogy legalább azok elolvashassák, akik figyelméért már megdolgoztam és fizettem Neked. Tisztelettel: Schobert Norbert (Norbi Update)”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik