Szórakozás

Berki óránként százezerért ad tanácsot

Az Éden Hotel műsorvezetője kemény pénzeket kér azért, ha valaki le akar vele ülni egy kávé mellé, hogy üzletről beszéljenek.

Meglepettségében a Borshoz fordult az a férfi, aki egy üzleti ajánlatot szeretett volna megtárgyalni Berkivel, ám ehhez százezer forintot kellett volna megelőlegeznie. “Százezer forintot kért volna azért, hogy leüljön velem beszélgetni. Pedig az üzleti ajánlatom ettől jóval többet hozhatott volna neki” – mesélte a neve elhallgatását kérő úriember.

A napilap azonnal kapta a telefont és felhívta a celebet, hogy megtudja, mi igaz ebből, Krisztián pedig részletesen elmagyarázott mindent.

“Ez így igaz! Nagyon sokan hívnak, hogy tuti üzletük van. Én mindig megkérdezem: akkor miért hív engem? Miért nem csinálja meg? Fordított helyzetben én megcsinálom mindig. Másodsorban sokszor azt mondják, nem telefontéma. Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel. Harmadik, se időm, se energiám olyanokkal találkozni, akiket nem ismerek, akikkel biztos nem fogok üzletet kötni. Amennyiben tanácsot szeretne, nagyon szívesen, le tudunk ülni egy kávéra, százezer forint az óradíjam, megbeszéljük, szerződést kötünk, és meg tudom neki mondani, merre van az előre” – mondta Berki, aki a 80 napos Costa Rica-i munkájával (nyaralással…) több mint 20 milliót keresett.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik