Szórakozás

Berki óránként százezerért ad tanácsot

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 02. 15. 11:35

Az Éden Hotel műsorvezetője kemény pénzeket kér azért, ha valaki le akar vele ülni egy kávé mellé, hogy üzletről beszéljenek.

Meglepettségében a Borshoz fordult az a férfi, aki egy üzleti ajánlatot szeretett volna megtárgyalni Berkivel, ám ehhez százezer forintot kellett volna megelőlegeznie. “Százezer forintot kért volna azért, hogy leüljön velem beszélgetni. Pedig az üzleti ajánlatom ettől jóval többet hozhatott volna neki” – mesélte a neve elhallgatását kérő úriember.

A napilap azonnal kapta a telefont és felhívta a celebet, hogy megtudja, mi igaz ebből, Krisztián pedig részletesen elmagyarázott mindent.

“Ez így igaz! Nagyon sokan hívnak, hogy tuti üzletük van. Én mindig megkérdezem: akkor miért hív engem? Miért nem csinálja meg? Fordított helyzetben én megcsinálom mindig. Másodsorban sokszor azt mondják, nem telefontéma. Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel. Harmadik, se időm, se energiám olyanokkal találkozni, akiket nem ismerek, akikkel biztos nem fogok üzletet kötni. Amennyiben tanácsot szeretne, nagyon szívesen, le tudunk ülni egy kávéra, százezer forint az óradíjam, megbeszéljük, szerződést kötünk, és meg tudom neki mondani, merre van az előre” – mondta Berki, aki a 80 napos Costa Rica-i munkájával (nyaralással…) több mint 20 milliót keresett.

Berki Krisztián (berki krisztián, )Fotó: TV2

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.