Szórakozás

Éden Hotel: Nézzük az első melleket és fenekeket

Éden Hotel (Éden Hotel)
Éden Hotel (Éden Hotel)

Bemutatták a tíz első játékost a TV2 új valóságshowjából, akiknek biztosan le kellett venniük a pólójukat válogatón.

A TV2 ma egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a február 23-án induló Éden Hotel néhány játékosát. A Costa Ricán 12 héten át forgatott műsorban összesen 28 versenyző lesz, közülük tíz játékossal, és persze a műsorvezetővel, Berki Krisztiánnal találkozhattunk ma. A versenyzőket elnézve a válogatón biztosan a pólólevétel volt az első feladat, azt viszont nem tudhattuk meg, hogy a versenyzők csak optikailag erősek-e, ugyanis velük még nem beszélgethettek az újságírók. Krisztián viszont helyettük is hozta a show-t: a vállán lévő táskából ugyanis kipakolt egy asztalra 20 millió forintot. Ezzel bejelentve, hogy ennyi pénz jár a játék győztesének. Berki aztán hozzátette a jelenlévők megnyugtatására, hogy ennél egy kicsivel többet keresett odakint.

“A nézők paradicsomi környezetben, egy garantáltan függőséget okozó pokoli társasjátékot láthatnak majd. Engem sok meglepetés ért már az életben, de hogy ennyire taktikus, manipulatív, érzelemmentes, sokszor érzelemdús, emberekkel találkozhattam, nagyon-nagyon ritkán fordul elő. Ez egy stratégiai valóságshow, amely csak emberfeletti teljesítménnyel, kreativitással, és nagyon komoly szakmai tudással jöhetett létre. Ezúton köszönöm a műsor készítőinek, hogy támogatással és szakmai visszajelzésekkel segítették, hogy a képernyőn a kisbetűs Berki a végén nagybetűs Berki lett” – mondta a sajtótájékoztatón súgópapírjába gyakran belepillantva Krisztián.

Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője meg van elégedve az Édes Élet egykori szereplőjével, aki állítólag annak ellenére jól teljesített a forgatásokon, hogy korábban sosem vezetett ekkora kaliberű műsort.

“Készítettük őt a feladatra, gyakorolhatott a FEM3-ban, de egy ilyen reality vezetése nyilvánvalóan egy szakmai feladat. Gyorsan megértette a játékot, és nagyon-nagyon jól, a saját stílusában kommunikált a játékosokkal. Meg vagyunk vele elégedve. Ő egyébként mindig meglepetést oko,z nemcsak nekünk, hanem a nézőknek is. Azt hiszem elég annyit mondanom, hogy 2014-ben a televíziózással kapcsolatban leggyakrabban említett név a Berki volt” – mondta a Hír24-nek a szakember.

Az Éden Hotelt először a SuperTV2-re tervezték, csak a forgatások alatt döntöttek arról, hogy a TV2-n is műsorba fog kerülni. Nyilvánvalóan itt csak sokkal szofisztikáltabb tartalmakkal állhatnak elő a készítők, ami megnehezítette az utómunkálatokat.

“Különböző technikai megoldásokat alkalmaztunk erre a TV2-es epizódokban. Lesz, amit kihagyunk az összefoglalóból, de lesz, amit elhomályosítunk, kitakarunk vagy kisípolunk. A SuperTV2-n látni lehet majd az epizódokat kitakarás nélkül, valamint lesz egy külön adás, csak a 18-as karikás tartalmaknak. A TV2 családban nagyon rugalmasan játsszunk a nézők érdekében a tartalmakkal, nem most fordul először, hogy egy műsor másik csatornára vándorol” – tette hozzá Ökrös.

Az Éden Hotel durvább és pikánsabb jeleneteit egy háttérműsorban, az Éden Éjjelben láthatják majd a nézők a SuperTV2-n. Ezt a műsort nem Berki vezeti majd, a házigazda személye egy későbbi bejelentés témája lesz.

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik