Szórakozás

VV Laci rendőrökre támadt

A macsó villalakónak újra bíróság elé kell állnia egy lezáratlan ügy miatt, ám nem ez az első bűntette.

Korábban beszámoltunk arról, hogy VV Lacinak két nap után el kellett hagynia a villát, hogy megjelenhessen tárgyalásán. Jelenleg garázdasággal vádolják, amiért egy féktelen házibuliban kidobott egy széket az ablakon. Az ügy hétfőn folytatódik, így ha a tetovált srácnak sikerül is megnyernie a vasárnapi párbajt, másnap akkor is újra el kell hagynia ideiglenes otthonát.

Kiderült azonban, hogy Lacinak nem először gyűlik meg a baja az igazságszolgáltatással. Évekkel ezelőtt négy civil ruhás rendőrrel került összetűzésbe, amiért két év felfüggesztettet is kapott.

“Nem szívesen beszél róla ő maga sem, komoly ügy lett belőle. Két év felfüggesztettet kapott miatta. Olyan hat évvel ezelőtt történt az eset, amikor Laci még be sem töltötte a 18. életévét. A barátnőjével egy gyorsétteremben voltak, amikor állítólag beléjük kötött négy civil ruhás rendőr. Laci verziója szerint rászálltak a barátnőjére, amitől nagyon bepipult. Szó szót követett, de nem sikerült dűlőre jutniuk, úgyhogy tettlegességig fajult a dolog. Laci már akkor is nagyon jó volt a küzdősportokban, úgyhogy négy emberrel is fel tudta venni a harcot. Azt nem tudhatta, hogy rendőrök!” – árulta el a Blikknek egy ismerős.

Fotó: RTL2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik