Szórakozás

VV7: Edina mindenképp nyerni akar

VV Edina (vv edina, )
VV Edina (vv edina, )

A párbajra készülő lány a főnyereményből szeretné megvalósítani álmait.

A Való Világ ma esti összefoglalójából egy dolog mindenképp kiderült: Edina nagyon vágyik a fődíjra. Az erdélyi lány Robinnal egy veszekedés közben közölte, hogy simán megnyerné a játékot, és ez az érzése csak erősödött, amikor a szerkesztők egy lezárt üvegdobozban beküldték a lakóknak a 12 millió forintot, hogy ismerkedhessenek a nyereménnyel. Edina egyetemre menne, és építkezne az összegből.

Aztán persze a Bence által közölt jelenlegi szavazatállás is elgondolkoztatta Edinát; a minimális különbség még nyilván esélyt ad neki a győzelemre is, de az is lehet, hogy éppen nagyobb százalékra számított, nyilván a saját javára. Laci azért mintha kevésbé görcsösen akarná nyerni az összecsapást….

Ami még történt:

  • A villalakók Young G és Gáspár Laci segítségével felénekelték a villadalokat. Kiderült, hogy Dórinak és Lacinak nagyon nincs hangja, viszont Fannit és Dennist agyon dicsérték a profik. Persze Fanninak Zsu fotójára is szüksége volt ahhoz, hogy igazán keményen tudja tolni a rapet.
  • Dóri gyakran kimászkál, mikor épp a beérkező levelet olvassák fel, és ezért büntetést kapott. Egy vécécsészét kell mindenhová magával cipelnie – még az ágyba is – és semmi más ülőalkalmatosságot nem használhat a villában.
  • Edina ismét a behatolás és a közösülés szót használta Lacival való szerelmeskedésére. Csak mi érezzük úgy ettől, mintha egy kötelező orvosi vizsgálatról beszélne?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik