Szórakozás

Ezzel a vállalkozással akar biztos lábon élni Nótár Mary

Az énekesnő szekere nagyon fut mostanában, mégis úgy gondolja, hogy szüksége van más anyagi forrásokra is a megélhetéshez.

Nótár Mary sok más sztárhoz hasonlóan nagyon racionálisan gondolkodik az anyagiakról. Habár most szépen megél a hakniból, szilveszterkor közel két milliót keresett, úgy gondolja, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy több lábon éljen.

Rákóczi Feri például egy zsíros állami melóval egészíti ki rádiós fizetését, Majka a zenei és tévés karrier mellett hamburgerezőt üzemeltet, az énekesnő pedig két boltot nyitott, amelyekkel idővel terjeszkedni is szeretne.

“Két üzletet nyitottam egymás után, egy vegyeskereskedést Miskolcon, és egy közértet Taktaharkányban. Nem nagy áruházra kell gondolni, inkább csak kis mikrovállalkozás, amit a családommal indítottunk. Igyekszem több lábon állni, úgy gondolom, ez a mai világban szinte elengedhetetlen. A bevétel még stagnál, de jó hír, hogy nincs veszteségem. Remélem, hogy néhány év elteltével beindul az üzlet, és akár újabb boltokat is nyithatunk majd” – árulta el a Borsnak Mary.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.