Szórakozás

Kétmilliót keres szilveszterkor Nótár Mary

Az énekesnő jóformán az autóban és a színpadon tölti a szilvesztert, de a fáradozásait busásan megfizetik.

A zenészek a nyári szezon után az esztendő végét várják a legjobban, a szilveszteri fellépések ugyanis aranyat érnek. Ünnepnapokon többszörösére nő a sztárok gázsija a nagy érdeklődés miatt, az idén Nótár Mary az egyik legkapósabb. A mulatós énekesnő a Bors információi szerint elképesztő mennyiségű haknit, nyolcat vállalt az év utolsó két napjára. A Sztárban sztár című műsorban szinte mindenki a szívébe zárta, ez pedig az árfolyamát is alaposan feltornázta. Mary átlagosan 250 ezer forintot kér el egy buliért.

Csak 30-án három fellépése van: Tihanyban, Balatonalmádiban és egy zártkörű meghívása Szlovákiában. Utóbbiért az útiköltség és a buli jellege miatt többet is kérhet. Szilveszter éjjelén pedig szinte nincs megállás, egy újabb zártkörű rendezvénnyel kezdődik a nap, fél hétkor Monostorpályin és éjjel három körül érhet véget egy dombrádi étteremben, a Tisza partján.

Fél nap alatt öt helyre kell eljutnia és szórakoztatni a közönséget. Tehát az év közben is nagyon jól kereső Mary jóformán az autójában és a színpadon tölti a szilvesztert, de fáradozásaiért cserébe mindössze két nap alatt körülbelül kétmillió forintot fizetnek neki. Ebből persze lejönnek különböző költségek, de a summa akkor is szép. Ennyi pénzt Magyarországon egy minimálbérért (durván hatszáz forintos órabér) dolgozó közel két év alatt keres meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik