Szórakozás

Havi 4 milliót keres Nótár Mary

Egy év alatt megduplázta bevételeit a roma énekesnő.

Nótár Mary egy év alatt 300 ezresre duzzasztotta fel a facebookos rajongói táborát, és a videomegosztókon is milliós nézettségekkel dübörögnek klipjei. Ezzel arányosan televíziós szerepléseinek és fellépéseinek száma is gyorsan növekszik, a Blikk az énekesnő júliusi bevételeit kalkulálta ki.

Fotó: TV2

Tavaly 11 fellépése volt júliusban, és mint azt akkor megírták, ezzel 2,1 millió forintot keresett úgy, hogy Mary egy-egy nagyobb szabású, élő zenekaros, 40 perces fellépésért 180 ezer forintot kapott, a félplaybackes buliért pedig 150 ezer forint járt neki. Idén ebben hónapban a fellépések száma húszra nőtt, ami azt jelenti, hogy legalább 4 millió forintra nőtt Mary bevétele, igaz, az énekesnő jótékonysági felkéréseknek is eleget tesz, mert fontos számára a segítségnyújtás.

A mulatóshercegnő nem ül a babérjain, szorgalmasan dolgozik, készíti az új dalokat, albumokat, és még tévéműsorokban is szívesen szerepel: a TV2-n a Sztárban sztár című műsorban megmutatta, nem csak a mulatós fekszik neki, A Nagy Duettben pedig Fekete László mestereként lépett színpadra. Minden bizonnyal ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy ő legyen az egyik, talán a legnépszerűbb hazai mulatós énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik