Szórakozás

Keselyűként marakodnak Kovács Erzsi hagyatéka felett

A Lázár testvérek édesanyja behajtaná az énekesnő korábbi kölcsöneit Tilinger Attilán, aki viszont örökösödési perrel fenyeget.

A tavaly áprilisban elhunyt Kovács Erzsi hagyatéki eljárása októberben lezárult, ami alapján az énekesnő ingóságai a fogathajtó Lázár testvérek édesanyjára szálltak. Az asszony ezért most örökösként követeli Házibuli Attilától, hogy fizesse vissza adósságát, pontosan 3 911 046 forintot.

A mulatós sztár hét évig élt Kovács Erzsi házában, akinek csak rezsit fizetett, amellett, hogy gondozta a kertet, rendben tartotta a házat, sőt a padlástér kialakítására milliókat költött. A táncdalénekesnő később, visszamenőleg kérte a 30 ezer forintos bérleti díjat, mondván szorult anyagi helyzetbe került. Tilinger azonban azt állítja, rendezte tartozása nagy részét.

“Mindössze százharmincezer forint maradt fenn. Erzsivel az utolsó pillanatig jóban voltunk, csak az utolsó időszakban költöztem el tőle. Nehéz volt már vele együtt élni. Halála előtt azt akarta, költözzek vissza, de nem voltam hajlandó, ekkor indíttatott ellenem végrehajtást a folyamatos törlesztés ellenére” – magyarázta a Blikknek Attila, aki örökösödési perrel támad vissza, ha a Lázár fivérek anyja nem adja fel milliós követelését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik