Szórakozás

Nem kapcsolják le a gépekről Whitney Houston lányát

A 21 éves lány édesapja újabb nyilatkozatot volt kénytelen tenni, hogy eloszlassa a hamis pletykákat.

Tegnap robbant a hír, mi szerint szerdán, éppen Whitney Houston halálának harmadik évfordulóján lekapcsolják az életben tartó gépekről kómában fekvő lányát, Bobbi Kristina Brownt. A szüleihez hasonlóan drogproblémákkal küzdő fiatalt másfél héttel ezelőtt eszméletlen állapotban találták meg a fürdőkádban, és azóta is kómában fekszik. Állapotáról már számtalan egymásnak ellentmondó pletyka kelt szárnyra, de a család nem nyilatkozott, csupán időt és támogatást kértek.

Most azonban, hogy a legtöbb külföldi lap is Kristina közelgő halálos ítéletéről számolt be, Bobby Brown és ügyvédje is nyilatkozatot tett közzé. A jogi képviselő elmondta, hogy támogatják a gyertyafényes virrasztást, és a családot lenyűgözi az a sok szeretet és támogatás, amit kapnak, ám a lapok hamis információi szenzációhajhászok, és nem helyénvalóak ebben a nehéz időszakban. Ráadásul a nyomozás továbbra is zajlik az ügyben, ezért szükségszerű a hallgatás.

“Továbbra is azt kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket. Ugyanakkor köszönjük a támogatást és a Bobbi Kristináért tartott virrasztást. Isten meghallgatja az imáinkat” – mondta Bobby Brown a cbsnews.com-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik