Szórakozás

Whitney Houston lányát már csak a gépek tartják életben

Az orvosok már nem látnak rá esélyt, hogy az öt napja kómában fekvő Bobbi Kristina Brown magához térjen.

Az elhunyt díva 21 éves lányára szombat reggel eszméletlenül találtak rá a fürdőkádban. Vőlegénye és egykori barátja – akit korábban már elítéltek droghasználat miatt – hívta ki hozzá a mentőket, akik újraélesztették, majd egy atlantai kórház intenzív osztályára szállították.

Bobbi Kristina Brown azóta lélegeztetőgépre kötve fekszik, állapota változatlan. A fiatal lány édesapja és szerettei még bíznak a felépülésben, most mégis lesújtó hírrel kellett szembesülniük. Az orvosok közölték, minden tőlük telhetőt megtettek, de Bobbit már csak a gépek tartják életben – árulta el egy bennfentes a nydailynews.com-nak.

Bobby Brown egyelőre nem képes elfogadni a sokkoló diagnózist, és a csodáért imádkozik, de az informátor szerint hamarosan elérkezik az idő, amikor a családnak búcsút kell vennie Kristinától.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.