Bobbi Kristina Brown (bobbi kristina brown, )
Szórakozás

Mesterséges kómában tartják Whitney Houston lányát

Bobbi Kristina Brownra szombaton eszméletlen állapotban találtak rá; a 21 éves lányt kedden másik kórházba szállították át.

Bobbi Kristina Brownt kedden átszállították a roswelli North Fulton Kórházból az atlantai Emory Egyetemi Kórházba – írja a CNN nyomán az MTI. A North Fulton megerősítette, hogy Brown már nincs náluk, de az Emory szóvivője nem nyilatkozott arról, hogy hozzájuk került-e a beteg. A család egy barátja, Kim Burrell az Access Hollywoodnak mondta el, hogy Whitney Houston lányát mesterséges kómában tartják az orvosok.

Bobbi Kristina Brownt szombaton élettársa, Nick Gordon és egy barátja találta meg lakásának fürdőkádjában arccal lefelé fordulva, eszméletlenül. Brown és Gordon korábban a hagyományos médiában, valamint a közösségi portálokon is férj és feleségként beszéltek egymásról. Bobby Brown, Bobbi Kristina apja azonban kedden közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a fiatalok hivatalosan nem házasodtak össze.

Egyelőre sem a kórház sem a hatóságok nem adtak felvilágosítást Bobbi Kristina jelenlegi állapotáról, és arról sem, hogy mi történt vele a fürdőkádban.

Fotó: Europress/ Tiffany Rose

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.