Szórakozás

VV Fanni anyukája: Nem örülök annak, hogy együtt vannak

A nagyhajú lány édesanyja nem tartja megfelelő párnak Dennist a lánya számára. Pláne, mióta kiderült, hogy a fiú már apuka.

Csalódástól félti a lányát Fanni édesanyja – írja a Blikk. Katalin úgy véli, hiba volt, hogy Dennis nem vallott már korábban gyermekéről.

“Félreértés ne essék, nem ítélkezek, mindenki hibázik az élete során, másrészről pedig egy kisgyerek egy szerelemben nem okozhat problémát. Azt viszont nehezen értem meg, hogy eddig nem beszélt róla Dennis. Ismerem a lányomat, tudom, hogy ez a vallomás rá fogja nyomni a bélyegét a kapcsolatukra. Ha a villában ennek egyelőre nem is lesz látszata, a jövőben akkor sem fog tudni bízni a fiúban. Bevallom, egyáltalán nem örülök annak, hogy együtt vannak, mert Dennist nem tartom megfelelő társnak a számára” – mondta el Fanni anyukája.

Fanni a vallomás előtt komolyan összeveszett Dennissel, még le is köpte a fiút. Az éjszakát külön töltötték, de másnap a vallomást nagyon könnyen fogadta: csak egy szoláriumozásra vágyott, hogy segítsen neki helyretenni magában az elmondottakat. Egyelőre egész jól kezeli a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik