Szórakozás

VV Dennisnek van egy eltitkolt gyereke

A villa csődöre végre fellebbentette a fátylat élete fordulópontjáról, amikor szerinte egy idősebb nő behúzta a csőbe.

VV Dennis már hónapok óta, a villába bezárva őrizgette titkát, de most, hogy Fannival nem csak testileg, de érzelmileg is kezdenek közelebb kerülni egymáshoz, úgy érezte, elérkezett az idő, hogy színt valljon.

Dennis a párbaj előtt megígérte loboncos barátnőjének, hogy ha visszatér, mindent elmond neki, így most sor került erre a beszélgetésre. A srác bevallotta, hogy van egy öt éves kislánya, akinek édesanyja annak idejét kihasználta őt – írja a Blikk.

“Huszonegy éves voltam, akkor jöttem fel Budapestre, elkapott a nagyváros szele. Megismertem az édesanyját, idősebb volt nálam, és úgy érzem, hogy én csak donornak kellettem neki. De a nevemre vettem a gyereket, viszont kialakult közöttünk az anyjával egy olyan helyzet, ami bennem ellenszenvet váltott ki. Úgyhogy két-három éve láttam utoljára a kislányt.Szeretném helyrehozni ezt, mert az a kislány semmiről nem tehet. Fáj, hogy nem látom. Igaz, hogy az anyjával nem volt köztünk meg a papa-mama viszony, úgy éreztem, hogy én egy áldozat vagyok, amit most szeretnék tisztázni. A nő engem nem érdekel, de a gyerek erről nem tehet” – magyarázta Dennis, akinek úgy tűnik, még mindig nem esett le, hogy hogyan készül egy gyerek, mert Fannika már többször kért terhességi tesztet nagy ijedtségében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik