Szórakozás

Baronits Gábor otthagyja a Jóban Rosszbant

Újabb kulcsfigura távozik a TV2 napi sorozatából, a nézők már csak néhány hónapig láthatják őt a képernyőn.

Baronits Gábor követi sorozatbeli testvére, Ripka Kálmán példáját és búcsút int a Jóban Rosszbannak. A döntés közös megegyezéssel jött létre, de az már biztos, hogy a Halász fivérek idősebbik tagja is kiiktatja magát a napi szerepből.

“Úgy éreztem, hogy tovább kell lépnem. Új kihívásokra vágyom, ezért hagyom ott a produkciót” – nyilatkozta röviden a Borsnak Gábor, aki azt is hozzátette, nem kíván szakmát váltani, marad a színészetnél.

“Baronits Gábor valóban távozik a Jóban Rosszban csapatából, április végéig azonban még forgat. Azt, hogy az általa alakított Halász Kristóffal mi történik a sorozatban, még nem árulhatjuk el” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Az idén jubiláló sorozatban egyébként is gyakoriak mostanában a változások. Tavaly ősszel Gesztesi Máté és Szabó Zsófi is távozott, de Kembe Sorel is bejelentette, hogy búcsúzik. Érkeztek azonban új szereplők is, így csatlakozott a szépségkirálynő Kárpáti Rebeka, vagy éppen Fábián Anita kislánya, Pipi.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.