Szórakozás

Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban színésznője lesz

A fiatal lány szépségkirálynőből a TV2 napi sorozatának szereplőjévé válik. Édesapja már most rengeteg tanáccsal látta el.

Kárpáti Rebekának van kitől tanulnia, ha sorozatszereplésről van szó. Édesapja, R. Kárpáti Péter 14 évig volt a Barátok Közt színészgárdájának meghatározó tagja. Éppen ezért érdekes csavar, hogy a 19 évesen házasságot tervezgető lány a konkurens csatornánál kapott szerepet.

“Mivel a szüleim is színészek, ezért kacérkodtam ezzel a pályával. Körülbelül egy évvel ezelőtt voltam a sorozat válogatásán. Dráma tagozatos gimibe jártam, mert mindig is érdekelt a színészet. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, bekerültem az adatbázisukba, mégis most jött el a pillanat, hogy kiválasztottak. Múlt héten hívtak fel, hogy lenne egy szerep a számomra, a napokban pedig már forgattam is!” – kezdte lelkesen Rebeka a Blikknek.

“Alig vártam, hogy hazaérjek, és elújságoljam apuéknak a hírt! Örültek neki, apu pedig rengeteg jó tanáccsal látott el, hiszen ő tudja, mi fán terem egy tévésorozat. Emlékszem, gyerekkoromban többször is elvitt magával a forgatásokra, úgyhogy nagyjából sejtettem, mire kell számítanom. Izgultam, és bevallom, kicsit féltem is, mert egy összeszokott csapatba nehéz beilleszkedni, de kellemes csalódás volt, mert minden kolléga segítőkész volt!” – mesélte a szépség, aki egy kínos ügy miatt akár két évig is viselheti koronáját.


Fotó:Red Lemon

Rebeka elmondta, egyelőre ő is csak keveset tud karakteréről, így azt sem tudja, hogy meddig lesz látható a sorozatban. “A karakteremet Kocsis Anitának hívják. Hirtelen fogok Barna életében felbukkanni. Első látásra belém szeret, én pedig jól megbolygatom az életét! Többet nem tudok még a szerepemről én sem, majd meglepetés lesz, ahogyan az is, hogy vajon meddig leszek képernyőn!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik