Szórakozás

VV Fanni: “Szétszedtek úgy, hogy alig tudom összekaparni magam”

VV-Fanni(960x640).jpg (vv fanni, vv7, )
VV-Fanni(960x640).jpg (vv fanni, vv7, )

A villa legharsányabb lakójának a szája ugyan nagy, de közben azért megviseli a tény, hogy közutálat tárgya lett. Úgy érzi, Dennis helyett is ő kap.

Fanni nemrégiben még a játékot is feladta volna, annyira kiborították lakótársai, és továbbra is rosszul viseli, hogy az Edina-Laci-Dani vonal folyamatosan beleköt a viselkedésébe; a lány ezúttal is Dennisnek panaszolta el sérelmeit. Többek közt azt is, úgy érzi, szexpartnere helyett is gyakran ő kapja a bántásokat.

“Téged mindenki elfogad, pedig ugyanazokat csinálod, mint én. Engem meg itt senki nem fogad el, rajtad és a Dórin kívül. Milyen érdekes, hogy te ugyanazokat csinálod (….) De bármit csinálsz, az mindig rajtam csattan” – esett neki a fiúnak, aki viszont úgy gondolja, mindig kiállt barátnője mellett.

“Amikor már szétszedtek úgy, hogy alig tudom összekaparni magam. Nekem sem könnyű. Főleg én, aki egy kis tündérfalvi vagyok és álomvilágban élek” – sírdogált Fanni, aki sztán csak megvigasztalódott az állandóan poénkodó Dennis mellett. Végül a párbajra készülő fiú egy “Mi lenne velem nélküled?” kérdéssel zárta le a beszélgetést, amire Fanni egy “Velem mi lenne nélküled?” kérdéssel kontrázott rá. Hiába, úgy látszik a VV-ben is közeleg a Valentin-nap…

De vajon csak mi érezzük úgy, hogy a villa önjelölt felnőttfilmesei valóban kezdenek igazán összecsiszolódni, vagy önök szerint is egyre komolyabb érzelmek bontakoznak ki a két játékos között?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik