Szórakozás

VV7: Egyre nagyobb a tét a párbajon

VV7-VV-Dennis(1)(960x640).jpg (vv7, vv dennis, )
VV7-VV-Dennis(1)(960x640).jpg (vv7, vv dennis, )

A következő megmérettetés győztese már biztosan a legjobb ötbe kerül, ahonnan csak egy ugrás lehet a finálé. Ön melyik fiúnak adná meg az esélyt erre?

Vasárnap este újabb párbajon mérik össze népszerűségüket a Való Világ játákosai. Ezúttal a kiválasztott Dennis, és az általa kihívott Dani közül választhatnak a nézők; közülük egyvalaki már biztosan távozik holnap a játékból.

A párbaj kimenetelét igen nehéz lenne megjósolni; míg Dani mellett a viszonylag “normális” viselkedés és Edinával való barátsága állhat, addig Dennist éppen a szórakoztató pillanatokért és Fannival való románcáért szavazhatják vissza a villába.

Az biztos, hogy a párbaj végkimenetele alapjában változtatja majd meg a benti viszonyokat. Amennyiben a komisz fiú kiesik, Fanni és Dóri ketten kell, hogy szembenézzenek az ellenséges csapattal; arról már nem is beszélve, hogy az édibédi lány – nem éppen szűz – pöcke meglehetősen sivár napokat lesz kénytelen elviselni.

Dani hiánya viszont az Edina-Laci-Robin tengelyt gyengítheti, no és persze az erdélyi lány lelki szemetesládájának szerepét is ezentúl valaki másnak kellene betölteni.

Ön mit gondol, vajon kinek van nagyobb esélye, és ki az, aki jobban megérdemelné, hogy visszatérhessen a villába, és ezzel esélye legyen ott lenni fináléba kerülő három játékos között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik