Szórakozás

Alekosz jótanácsai az ünnepekre

Bár hamarosan véget ér a karácsony, csak remélni tudjuk, hogy mindenki megfogadta a reality-hős tippjeit. Zabáljunk!

Alekosz szinte minden nap megoszt egy-egy magvas gondolatot közösségi oldalán, ezért hiányoltuk is volna, ha éppen a szeretet ünnepén hagyott volna minket parlagon heverni. Habár a legfontosabb tudnivalókat már szentestén közölte, talán még most is felzárkózhatunk, hiszen van még pár szép óránk az ünnepből. A lényeg tehát, hogy faljuk tele magunkat, öblítsünk alkohollal, aztán terüljünk ki.

“Bár, az időjárást befolyásolni nem lehet (vagy mégis), azért +15 fokban is Ünnep az Ünnep! Amit javasolni tudok: Kajálás mindenek fölött; masszív kemény kajákat; sonka, szalonna, kolbász, sült malac, kirántott ponty. Ezek mellé pálinka fölső fokon! Vagy viszki. Sör nem! Az Tilos! Álljatok be masszívan, töltsétek meg a hasatokat, majd feküdjetek el. Én ezzel az útravalóval Kívánok Mindenkinek jó Étvágyat és Boldog Karácsonyt!” – írja Alekosz.

És csakhogy a záró akkordot le ne hagyjuk, celebünk az ünnepi mámorban egy tökéletes hasonlattal zárta mondandóját: “Ui.: Egy jó kajálás jobb, mint a Szex! Együnk hát!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik