Szórakozás

Főszereplők távoznak az Éjjel-nappal Budapestből

Több ismert karakter megformálója is úgy döntött, otthagyja az RTL Klub napi sorozatát.

Hanna, Áron és Viktor is búcsút int az Éjjel-nappal Budapestnek, a három szereplő egyszerre kerül le a képernyőről. Hanna az indulás óta erősíti az ÉNB csapatát, Joe lányaként tűnt fel, és nagy ismeretséget és népszerűséget hozott számára a műsor. Havonta ötszázezres fizetést tehetett zsebre, mégis úgy döntött, hogy inkább máshol építgeti karrierjét. A Blikk inkformátora szerint belefáradt a mindennapos rutinmunkába, amely már nem jelentett számára kihívást.

“Egy ilyen napi sorozat életé­ben természetes, hogy folyamatosan érkeznek és távoznak szereplők. Hanna az ÉNB indulásától tartozik a főszereplők közé. Már az első válogatásokon látszott, hogy milyen tehetséges. Most viszont karakterének sorsa úgy alakul, hogy eltűnik a sorozatból, éppen ezért erre az esztendőre már nem kötöttünk vele szerződést. Az RTL Klub és én személy szerint is sok sikert kívánok neki a jövőben” – mondta a Blikknek Herman Péter, a sorozat kreatív producere.

Hanna sorozatbéli kedvese, Áron is búcsúzik a sorozattól. Rajtuk kívül a korábban a Voice című énekes tehetségkutatóban felbukkant egykori bokszoló, a Viktort alakító Perutek János is távozik az ÉNB-ből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik