Szórakozás

Éjjel-Nappal Lali a csúcson hagyta abba

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének dalát hétmillióan nézték meg a legnagyobb videómegosztón, de már nem zenél többé.

Éjjel-Nappal Lali klipjével tarolt az interneten az RTL Klub a YouTube statisztikái alapján. A csatorna közleménye szerint a Lali Pop című klip lett a legtöbbször megtekintett videó a legnagyobb videómegosztó oldalon, a nem zenei videók között – bár azért az vicces, hogy ide sorolták.

“Köszönöm mindenkinek, aki megnézte a klippet és meghallgatta a dalomat. Az elején sokan fanyalogtak, de ez a helyezés a listán önmagáért beszél. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg embernek szereztem vidám perceket ezzel a klippel, és nekem ez bőven elég. A zenei karrieremet már befejeztem, de lehet, hogy meggondolom magam, és elkészítem a Lalipop 2-t. Annak idején, azért jelentkeztem a sorozatba, mert híres akartam lenni, ezt egy év alatt, 2013-ban elértem a képernyőn, 2014-ben, pedig az interneten is mindenki megismerhetett” – mondta a sorozat szereplője, akinek videója jelenleg 7.032.054 megtekintésnél tart, pedig mindössze 11 hónapja került fel az oldalra.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik