Szórakozás

Demcsák Zsuzsa reagált volt férje vádjaira

A műsorvezető exe hosszas hallgatás után kijelentette, sose emelt kezet feleségére, ezt azonban Zsuzsa sem hagyhatta válasz nélkül.

Demcsák Zsuzsa többször beszélt már erőszakoskodó férje tetteiről, de eddig csak az ő szemszögéből ismerhette a történetet a nyilvánosság. A volt férj gondolt egyet, és tegnap a Borsnak azt állította, a Mokka műsorvezetője hazudik. Ezek után persze elkezdődött a találgatás és a szidalmak áradata Demcsák felé, aki úgy érezte még egyszer utoljára tiszta vizet önt a pohárba.

“Van ez a bizonyos napilap, amely szisztematikusan le akar járatni. Szándékosan nem reagálok a mai cikkre. Beszéljenek a tények.Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei! A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. 
Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van, és nem kívánok nyilatkozni” – írta Zsuzsa közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik