Szórakozás

Így kap ingyen mellet Adruska idegenektől

Egy új magyar kezdeményezés összehozza a szilikoncicire vágyó lányokat és az adományozó kedvű fiúkat. Képzeljék, működik!

Néhány hete indult el az ingyen mellekre vágyó lányoknak szóló új magyar közösségi oldal, az ingyenkeblek.hu. Itt találkozhatnak egymással a szilikoncicre vágyó hölgyek, és azok az urak, akik ezt megfinanszíroznák nekik. Egyfajta adományozásról van szó: a lányok az adatlapjukon keresztül győzik meg a támogatóikat arról, hogy miért nekik segítsenek közelebb jutni álmaik műtétjéhez. A srácoknak nem egy összegben kell finanszírozniuk, hanem részletekben: akár száz forinttal is támogathatnak. És hogy ki az, aki képes önzetlenül beleadni egy idegen lány mellnagyobbításába? Sokan!

Jelenleg az oldalon két lány áll legközelebb az új mellekhez: az oldalon Adrusként szereplő pécsi adminisztrátornak két hét alatt ötvenezret, a gyermekét egyedül nevelő 1etlenke nevű felhasználónak pedig hatvanezret sikerült összegyűjtenie. A majd’ másfél milliós műtét persze még így is távol van, de ha a csajok kitartóak lesznek, akkor így nem kerül majd semmibe a vágyott szilikonmell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik