Szórakozás

Koós János reagált a Rising Star zsűrijének véleményére

A táncdalénekes egykori slágerét Peter Srámek énekelte el a műsorban, aki bőven kapott kritikát is előadásáért, helyesebben inkább dalválasztásáért.

Peter Srámek igazi retrohangulatot vitt vasárnap este a Rising Star színpadára. A szlovák fiú ugyanis a Kislány a zongoránál című örökzölddel érkezett, amit nem hagytak szó nélkül a zsűritagok.

Először a műsorvezető, Majka örült a “visszatérő Dáridónak”, Mező Misi pedig remélte, Peter fröccsözés közben tanult a dal eredeti előadójától, Koós Jánostól. Pásztor Anna úgy érezte, ez nem az a szint volt, amit elvárt volna, és inkább viccesnek titulálta a produkciót. Koós János nem sértődött meg a dalát ért kritikákon.

“Nagyon jó érzés, hogy az egyik nótám elhangzott egy tehetségkutatóban, mert ez azt jelenti, hogy a dalaim állják az idő próbáját. Örülök, hogy továbbjutott, szívből gratulálok neki, és sok sikert! Rengeteg olyan Koós-dal van még, amit elénekelhet, és remélem, hogy azokat is sikerre viszi. Nem mindig a zsűri a lényeg, hanem a közönség, az a legfontosabb, hogy a többi embernek tetszett” – mondta el az énekes a Bors munkatársának, akinek KERO is nyilatkozott a témában.

“Peter Srámek mai fiatal, aki a könnyű­zenében a retró szerelmese. (…) A zenei palettán mindenféle szám megjelenhet, ha nem múzeumszerűen, édelegve, ízlésficamosan tűnik föl. Nem vagyok táncdalpárti, de Peter szereplése bizonyítja, hogy korszerűen, játékosan-érdekesen előadva a nagy slágerek jelentős része ma is fogyasztható” – fogalmazta meg véleményét az ítész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik