Szórakozás

Hada Renáta: Az anyám engem szeressen, ne az unokáját

A szabadúszó újságíró-modell újabb meghökkentő kijelentést tett terhességével kapcsolatban.

Hada Renáta már a hetedik hónapban jár, de elmondta, ha idejében megtudta volna, hogy kisfia fog születni, inkább elvetette volna a gyermeket. Ő ugyanis lánypárti, mégpedig azért, mert elmondása szerint nem látott még “értelmes fiúgyereket”.

A Mokka adásában Renáta elmondta, hogy urával már várják a kis Pistit, ugyanakkor már most féltékeny rá, mert édesanyja szerinte túlságosan is várja az unokáját.

“Nagyon sokan arról beszélnek, hogy jaj szegény gyerek, meg a szörnyeteg anyja. Engem az anyám is meg az apám is fiúnak várt, sőt továbbmegyek, az anyám igazából nem is várt, öt hónaposan vette észre, hogy egyáltalán terhes, és ennek ellenére nagyon szeretem. A napokban fel is hívtam, hogy ne várja már annyira az unokáját, mert én a kicsi Renije akarok maradni, és maradjon meg a mi kapcsolatunk. Féltem a kapcsolatunkat” – magyarázta Fábry exe, amire a műsorvezetők csak nagyokat pislogtak.

Hada ezután azt is elmondta, hogy tervezett császárral fogja világra hozni gyermekét, ugyanis félti a nőiességét, és egyébként sem gondolja, hogy attól lesz jobb ember, hogy a lába között szedik ki belőle a kicsit.

“Megbeszéltük az orvosommal, hogy semmi esetre sem szeretnék természetes úton szülni, úgyhogy császározni fognak. Szerintem ezt mindenkinek szíve joga eldönteni” – mondta a kismama, amire Demcsák Zsuzsa feltette a költői kérdést: “De akkor te miért akartál egyáltalán gyereket, Renáta?”

Brutális nemzeti ruhákat vonultattak fel a 2015-ös Miss Universen. A képeket IDE kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik