Szórakozás

Február 23-án startol az Éden Hotel

Már csak egy hónap és a TV2-n debütál a Berki Krisztián vezette valóságshow.

A VV7 után hamarosan a konkurens csatorna is műsorra tűzi hasonlóan erotikaközpontú és szabadszellemű műsorát, az Éden Hotelt. A műsorvezető Berki Krisztián, aki három hónapra a családját is hátrahagyta a show kedvéért.

A reality forgatása ugyanis november óta zajlik Costa Ricán, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosítja a paradicsomi körülményeket a játékosoknak. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat. Az egyik versenyzőt például már ki is zárták a játékból, amiért kiosztott pár pofont.

A TV2-n sugárzott legfrissebb epizódok után késő este a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora Éden Éjjel címmel, melyben háttérinformációk, kimaradt jelenetek – köztük pikáns tartalmak – várják a nézőket. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattak a nézők.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik