Szórakozás

Hódi Pamela különleges ajándékkal lepi meg Berkit

Krisztián továbbra is Costa Ricán forgat, ezért nem tölti a karácsonyt családjával. A fiatal anyuka azonban szeretné meglepni őt.

Pamela és Berki Krisztián már hónapok óta szakítottak, ennek ellenére kapcsolatuk kezd helyrerázódni. A fiatal anyuka szerint a távolság kifejezetten jót tesz nekik, ugyanakkor hiányoznak is egymásnak. Mivel Berki a karácsonyt is távol tölti, ezért Pamela egy különleges fotózáson vett részt kislányával, Natival, hogy a végeredménnyel meglepje apucit. A különleges képekből azért a nagyszülőknek is jut.

“Mivel a nagyszülők nem nagyon tudják használni a digitális dolgokat, és nekik kézzel fogható fényképek kellenek, ezért az az ötletem támadt, hogy az ajándékok mellé, mindenki fog kapni egy nagyobb méretben előhívott fotót, ami a legjobb lett rólunk” – mesélte Pamela.

A fotózáson ott járt az Aktív stábja is, ahol az is kiderült, hogy Pamela új célokat tűzött ki maga elé. Szeretne műsorvezető lenni, hiszen nagyon jól érezte magát a Fem3Café vendégműsorvezetőjeként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik