Szórakozás

Kidobták az egyik játékost az Éden Hotelből

A Costa Ricán jelenleg is forgatott reality körül máris botrány van; pofozkodás miatt az éppen verekedéseivel címlapokra kerülő Cristofel exét zárták ki a játékból.

Még el sem kezdték vetíteni a Super TV2-n a Berki Krisztián műsorvezetésével képernyőre kerülő Éden Hotel harmadik évadát, az egyik versenyzőnek máris repülőre kellett ülnie – értesült a Blikk. A játékos a Való Világban feltűnő botrányhős, Cristofel egykori barátnője, Kerekes Bea, aki nemes egyszerűséggel felpofozta egyik társát.

“Bea azért vágta pofon az egyik srácot, mert a fiú erőszakoskodni kezdett vele. Eleinte csak lökdösődtek, de aztán eldurvult a helyzet, és Bea nem hagyta magát. A botrány után végül vele vitették el a balhét, hiába a srác kezdte az egészet. Beának igaza volt, mégis neki kellett távoznia, hiszen ő ütötte meg a versenyzőtársát, ami pedig a játékban főbenjáró bűnnek számít. Mondanom sem kell, hogy igencsak rosszul érintette, amiért kizárták a versenyből, ráadásul éppen egy olyan szituáció miatt, amelyben neki volt igaza” – mesélte a bulvárlapnak egy informátor.

Az üggyel kapcsolatban egyelőre sem a valóságshow-ból elküldött játékos, sem a csatorna nem kívánt megszólalni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik